Nu går det att söka plats till Rudebackens sommarkollo 2017

Nu går det att söka plats till Rudebackens sommarkollo 2017

Trots att vi är mitt i vintern pågår just nu arbetet för fullt med planeringen inför sommarens kolloperioder på Rudebacken. Nedan finns blanketter som behöver fyllas i och skickas till rätt mottagare, intresseblanketter skickas till verksamhetschef Ida Gustafsson och ansökningsblanketter skickas till respektive LSS-handläggare. Sista anmälningsdag är 31 mars, hoppas att vi ses i sommar någon av perioderna på Rudebacken!

•Period 1: måndag 19 juni – torsdag 29 juni
•Period 2: fredag 30 juni – måndag 10 juli
•Period 3: tisdag 11 juli – fredag 21 juli
•Period 4: lördag 22 juli – tisdag 1 augusti
•Period 5: onsdag 2 augusti  – torsdag 10 augusti, ridläger

Posted in Dagens Tips, kul.