MIN PLATS PÅ JORDEN

Penselfolket presenterar:

MIN PLATS PÅ JORDEN

 
 

Vi tror att alla behöver en liten plats på jorden som är bara sin egen.

En trygghetszon där man får vara precis som man är, där man kan gömma sig, drömma, leka, sjunga, tänka, läsa, känna och känna efter. En plats som är fin. En plats att vara stolt över.

Det var så stipendiet Min plats på jorden kom till.

Vad är detta?

Min plats på jorden är ett stipendie som är fritt för alla som bor i Stockholms län och är mellan 8-14 år att söka. Enda kriteriet är att du upplever att du har föräldrar som inte tycker det är ekonomiskt prioriterat att fixa och piffa ditt rum och att du själv har en idé om hur du vill att ditt rum ska se ut - och varför.

Stipendiet kommer delas ut en gång per år med start 2017.

Vad ingår i stipendiet?

Stipendiet är på 20000 kr. I summan ingår färg, tapeter och allt annat som behövs för att göra om ditt rum precis efter ditt önskemål - plus en målare som kommer och utför jobbet två-tre dagar under våren.

Det ingår även att bolla idéer med en diplomerad färgsättare om du skulle vilja.

Hur söker man?

Du skickar ett mejl till hej@minplatspajorden.com. I mejlet beskriver du vem du är, hur ditt rum ser ut nu (skicka jättegärna med en bild), vad du använder det till och hur du vill att det ska vara och se ut när det är omgjort och klart. Vi önskar även att du inkluderar kontaktuppgifter till någon av dina föräldrar eftersom vi måste dubbelkolla att allt är okej om det blir du som får stipendiet.

Senaste ansökningsdag är 28 februari. Den 1 mars börjar juryns arbete att välja ut vem som får stipendiet 2017 och den utvalde kontaktas senast 10 mars via mejl eller telefon. Juryn består av Penselfolket.

Vilka är Penselfolket?

Vi som ligger bakom detta stipendie är Målarmästarns Färgbutik i Enskede.

Vi som jobbar i butiken brukar kalla oss Penselfolket, mest för att det låter rätt gulligt men också för att vi är ett kreativt gäng som älskar penslar, rollers, färg, fina tapeter och personliga knasiga inredningsidéer.

 

Ta chansen nu och sök! Det kanske är just DIN tur att få rummet fixat så dina drömmar kan slå in!

 

 

Sockenvägen 368 12263 Enskede 08-6590080 T-Sockenplan www.malarmastarn.se

Instagram: malarmastarn Facebook: Målarmästarns Färgbutik

http://www.minplatspajorden.com/

Posted in Fonder & Stipendier.