Fonder för behövande i Enköping

Jag tänkte att jag vill ge tillbaka lite till någon av alla mina fantastiska instavänner och skänka bort den här barnstolen som jag precis piffat till med matt vintagefärg och träkulor. • Gör så här: kommentera den här bilden med en motivering om varför du vill ha barnstolen så utser jag en vinnare imorgon! [Dock har jag ett krav och det är du skall kunna hämta barnstolen på plats i Göteborg då den är lite svår att skicka.] Lycka till! ???

Ett inlägg delat av Mer pyssel åt folket! ? (@kreativakarin)

Ansök om sociala fondmedel

 

Använd formuläret för att söka fondmedel.

  Blankett
 

 
 

Stiftelsen Lindholmska fonden

Malgrenska stiftelsen 

Stiftelsen för behövande i Enköpings kommun

http://enkoping.se/e-tjanster-och-blanketter/arenden-omsorg-och-stod/arenden/ansok-om-sociala-fondmedel.html

Posted in Fonder & Stipendier.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.