Trådbackar i skafferiet ett sådant lyft

Och ordna efter datum så att inget blir gammalt längst bak och glöms bort!

Om man har djupa skafferier av den gamla modellen med bara hyllplan kan det vara ganska svåra att organisera och få överblick över, plus att det är krångligt att komma åt varor som ligger längst bak. Det kan man lösa lätt genom att ställa in trådbackssystem eller helt enkelt skjuta in trådkorgar på varje hyllplan!

Jobba efter principen ”äldst längst fram”. Om du har flera förpackningar av samma matvara kan de som räcker längre hamna längre bak på hyllan. Köper du sedan nytt innan allt tagit slut sladdar du in de nya varorna i bakkant.

Hur smidigt som helst!

Samma sak med klädgarderober med endast har hyllplan, införskaffa trådkorgar och du får plats med dubbelt så mycket kläder och lätt att dra ut korgarna och få tag i det som är längst bak. Man kan hitta begagnade trådbackar ibland på Blocket och Biltema säljer billiga och bra!

Posted in Dagens Tips, förvaring.