JOBBA Utomlands – Thailand

thailand volontär

Som deltagare i AFS volontärprogram jobbar du som volontär i ett samhällsprojekt i ditt värdland. Projekten finns generellt inom områdena: Barn och ungdomar Utbildning och Samhällsutvecling Hälsa Stöd till fattiga/behövande Djur och Natur Mänskliga rättigheter Du bor oftast i värdfamilj, men det finns även projektplaceringar där du som volontär av praktiska skäl får bo på projektplatsen. En AFS-värdfamilj får aldrig betalt för att ta emot dig och är alltid kontrollerad av AFS i värdlandet innan du får komma och bo hos dem. Som volontär är du inte avlönad, men det samhällsprojekt du jobbar i har ändå rätt att förvänta sig att du utför ditt arbete.

Ta kontakt med AFS-kontoret för frågor om vårt volontärprogram. Ring 08-406 00 00 eller maila info@afs.se

Volontärprogrammet ger dig en fantastisk möjlighet till personlig utveckling och ökad kulturell förståelse medan du gör en viktig insats i ett samhällsprojekt.

Läs mer om program och länder.

http://www.afs.se/afs-on-line-ansokan/ansokan-volontarprogram/

Posted in Dagens Tips.