arbetsstipendier m.m. ur författarfonden

Ansökningsperiod för arbetsstipendier m.m. ur författarfonden

Sveriges författarfond utlyser till ansökan under tiden 1 februari - 1 mars 2016 arbetsstipendier och särskild biblioteksersättning ur författarfonden. Berättigade att söka är upphovsmän till litterära verk: författare, översättare, tecknare och fotografer.

 

Bidrag som kan sökas också av kulturjournalister fördelas inte denna omgång, utan först till hösten 2016.

Sök gärna stipendier m.m. direkt på webbplatsen:

Sök stipendier m.m. direkt på webbplatsen (lösenordsskyddad e-tjänst) »

http://www.svff.se/

Användarnamn och lösenord har vi skickat med de årliga beskeden om individuella biblioteksersättningar samt i de senaste årens beslutsbrev om stipendier. Saknar du inloggningsuppgifter, skickar vi dem på begäran till din postadress. Du kan också ladda ner ansökningsblankett (länken nedan) och skicka med vanligt post. Du kan självklart också ringa eller skriva till oss, så skickar vi blankett och information med posten.

Ladda ner ansökningsblankett (pdf)
Information till sökande 2016 (pdf)

Posted in Fonder & Stipendier.