Rosa Bussarna ger bort resor i sommar!

Restips

Rosa Bussarna ger bort resor i sommar!

by Linda Svensk

Många vill resa utomlands på sommaren men alla har inte råd. Därför ger Rosa Bussarna bort en sommarresa i Europa till en familj som inte har råd att själva betala.

sommar resa buss

Att resa handlar om att växa, utvecklas och fördjupa sin kunskap om världen och andra människor. Rosa Bussarna har erbjudit resor till världens alla hörn i mer än 45 år. Genom åren har många resenärer upplevt äventyr och fått minnen för livet.

Anders Eriksson, VD och grundare på Rosa Bussarna, vill ge en familj möjlighet att kunna resa även om de saknar de ekonomiska förutsättningarna.

I sommar har Rosa Bussarna resor till både Öst- och Västeuropa. I Östeuropa åker vi exempelvis genom oupptäckta Makedonien, spännande Albanien och vackra Kroatien. I Västeuropa rullar vi bland annat genom den franska landsbygden, vi passerar den karga portugisiska kusten och hälsar på aporna på Gibraltarklippan.

Om du har barn och ni inte har råd att själva betala för en resa, skriv då ett brev till oss och berätta om er livssituation och varför ni vill åka på en gratis sommarresa.  Mejla till info@rosabussarna.com  senast 1/5 för att ha en chans att gratis få följa med på någon av dessa resor:

Kroatien-Sverige

Turkiet-Kroatien

Sverige-Gibraltar

bussresa i europa

Rosa Bussarna kommer välja ut en familj som får åka med på en sommarresa. Vi kontaktar den familj som blir utvald senast den 15 maj. Blir du utvald så kommer du behöva visa intyg eller liknande för att styrka din ekonomiska situation.

OBS! Det kan bli svårt att ta med sig barn under 6 år på resorna eftersom det inte är specifika barnresor.

åka buss i europa

http://www.rosabussarna.com/om-oss/restips/rosabussarna/2016/04/05/rosa-bussarna-ger-bort-resor-i-sommar

Posted in Dagens Tips.