Medlemmar i Neuroförbundet Göteborg med MS

Lägenhet på Teneriffa

Medlemmar i Neuroförbundet Göteborg kan få disponera denna lägenhet under en tvåveckorsperiod

Föreningens medlemmar, (i första hand du som har en MS-diagnos), som vill resa till Teneriffa, kan även i år ansöka om att få låna den andelslägenhet på hotell Mar y Sol, som Greta Bernhardsson testamenterade till en av våra stiftelser.

Du kan ansöka om att få låna nämnda lägenhet under en tvåveckorsperiod, som kan omfatta vecka 6 och 7 eller vecka 8 och 9. Lägenheten är en liten så kallad "Studio" avsedd för 1-2 personer. Den sökande kan ta med en medresenär. Man beställer själv sin flygresa och övriga kringtjänster.

Sista ansökningsdag för lån av lägenheten är 1 okt.
Du som är intresserad kan rekvirera ansökningsblankett och mer information från kansliet på tel 031-711 38 04,
eller e-post: nhr.gbg@telia.com

Hämta ansökningsblankett här (PDF-dokument, 106 kB)

Posted in Dagens Tips, Fonder & Stipendier.