Fredskallan! Luftrenare! Nu 50 % rabatt på Blomsterlandet!

Mellan den 9/1-11/1 är det 50 % rabatt för medlemmar på alla gröna inomhusväxter på Blomsterlandet!

Passa på att köpa Fredskallor!

Fredskalla

Fredskalla

Växten har otrolig förmåga att absorbera skadliga ämnen i inomhusluften som ämnena formaldehyd, bensen, bilavgaser, cigarettrök och trikloretylen plus bladen av ger mängder av vattenånga, som fuktar vår torra inneluft och gör den hälsosam att vistas i och andas in.

Fredskalla är en sumpväxt så köp en stor Fredskalla på en gång och låt den sitta kvar i plastkrukan som du sätter i en större porslinskruka. Vattna Fredskallan så att den nästan alltid står i lite vatten då kommer den bli glad och blomma jämnt!  Emellanåt kan du ge den lite utspätt guldvatten!

Posted in Dagens Tips.