Yougov med mig

Den här skålen har jag valt från Yougov!

Den är jätte bra att köra ned stavmixern i och göra t ex marsansås och sedan ställa direkt i kylskåpet genom att den har ett tättslutande lock. Bra kvalité på skålen!

 

Skålen inkl lock är värd c:a 2000 poäng Man får ungefär 40-60 p för varje undersökning som tar några minuter.

Varje yougov deltagare får också 200 p för varje ny deltagare, så om du trycker på länken nedan och deltar får jag 200 p och så vidare!

Jag får mest frågor om mina matvanor och vad som påverkar mina inköp som priset, utseendet, datum, vilket land  varan kommer ifrån etc etc . Sedan vill de veta vem du är som konsument och ibland är det riktigt engagerande att markera in vissa intresseområden och höja statistiken för sin samhällsgrupp

 

 

Posted in Dagens Tips.