Vill du vara med i YouGov?

Den här skålen har jag valt från Yougov! Den är jätte bra att köra ned stavmixern i och göra t ex marsiansås och sedan ställa direkt i kylskåpet genom att den har ett tättslutande lock. Bra kvalité på skålen! Skålen inkl lock är värd c:a 2000 poäng Man får ungefär 40-60 p för varje undersökning som tar några minuter Varje yougov deltagare får också 200 p för varje ny deltagare, så om du trycker på min ikonlänk nedan och deltar får jag 200 p och så vidare!

Jag får mest frågor om mina matvanor och vad som påverkar mina inköp som priset, utseendet, datum, vilket land etc etc. Sedan vill de veta vem du är som konsument och ibland är det riktigt engagerande att markera in vissa intresseområden och höja statistiken för sin samhällsgrupp

Få också ersättning för din åsikt. För varje undersökning som du besvarar får du poäng som du kan använda i poängshopen

 

Posted in Dagens Tips.