Bra idéer i Söderhamn?

Sparbanksstiftelsen » Stiftelsen

Sparbanksstiftelsen Söderhamn delar ut bidrag  till näringsliv, idrott, kultur och utbildning i Söderhamns kommun. Syftet är att utveckla orten. Från starten år 2000 har vi delat ut 66,6 miljoner kronor.

Vem som helst i Söderhamn får söka bidrag.

Har du en idé som behöver vattnas för att få växtkraft? Då ska du göra en ansökan om bidrag till stiftelsen. Vem som helst får söka, både fysiska och juridiska personer, under förutsättning att du och din verksamhet har nära koppling till Söderhamn. Bidragen ska gynna Söderhamn på något vis.

Sparbanksstiftelsen Söderhamn har ett nära samarbete med Swedbanks kontor i Söderhamn och deras kapital består av aktier i Swedbank. Det är avkastningen på dessa aktier som används för att stödja goda idéer.

Nästa chans att få din bidragsansökan prövad är den 26:e februari 2015. Ansökan  ska vara inne senast en vecka innan mötet.

Du är välkommen med din ansökan

Sparbanksstiftelsen Söderhamn
Kyrkogatan 16
826 32 SÖDERHAMN

Posted in Dagens Tips.