Gratis ICA Almanacka

Förhoppningsvis finns de här kvar i butikerna fortfarande, så jag vill tipsa om ICAs egen almanacka för 2018! Först och främst är den gratis, vilket kanske är den främsta anledningen att välja den ?Men i år innehåller den även dels förklaringar på olika märkningar som kan finnas på livsmedel och produkter (bild 2), men även mängder med tips som riktar in sig på hållbarhet och hur man hushåller med säsongens råvaror (bild 3), minskar matsvinnet och liknande! Jag var faktiskt så fräck att jag satte mig ner och klippte ut de tips som jag inspirerades mest av. Vi får nämligen gratis almanacka från vårt bostadsbolag som även den innehöll liknade tema så den fick åka upp på väggen istället. De tips jag klippte ut kommer jag sen att limma fast i min recept/hushållsbok (bild 4&5) 🙂 Så som sagt, in och fråga i närmaste Ica-butik om de har några almanackor kvar! #2018 #ica #almanacka #gratis #tips #hållbarhet #hushåll #minskamatsvinnet #säsongensråvaror

Ett inlägg delat av Sparsamma Mamman (@sparsamma_mamman)

Posted in Dagens Tips.